top of page

Om Velo Guiden 
- Din cykel podcast

Hvem er bag Velo Guiden

Cykel podcasten Velo Guiden produceres af Sidemakker. Bag mikrofonen finder du Mads Bang. Mads har tidligere brugt mange år på at dyrke triathlon, men efter gentagende skader kastet sin kærlighed på cykling. 

I denne cykel podcast følger du Mads' søgen efter viden, som kan gøre ham til en bedre cykelrytter. Han vil nemlig gerne være hurtig. Derfor bliver denne cykel podcasten en rejse rundt i de forskellige afkroge af cykel verdenen. 

Mads opsøger eksperter, som kan klæde ham på, så han bliver den bedst mulige cykelrytter. Ved at følge med vil du som lytter også få en masse viden, som vil kunne bidrage med udvikling til din cykling. 

Igennem denne cykel podcast får du muligheden for at side på første række når Mads snakker med de klogeste mennesker i branchen. 

Man kan google sig til mange ting i dag. Men for hver artikel du finder vil du finde en som modsiger den forrige. Netop dette prøver vi i Velo Guiden at rydde op i. 

Søger du viden om cykel træning, cykel udstyr, kost relateret til cykel træning, input og guides til spændende oplevelser, så er denne cykel podcast det helt rigtig sted for dig. 

Hvis du har ønsker til specifikke emner, så er du meget velkommen til at kontakte os. 

cykel podcast
bottom of page