top of page

Velo Guiden #3 Den store cykeltøjs guide m. Søren Koch fra 12.16


cykel podcast velo guiden

Vi kender det alle sammen. Enten får vi alt for lidt tøj på og fryser det meste af turen, eller også får vi alt for meget på og koger fuldstændig over. Netop dette problem vil vi forsøger vi at løse med denne episode.


Personligt har jeg (Mads) bestemt mig for, at denne vinter skal jeg meget mere på landevejen. Netop de kolde vinterture har jeg aldrig været stor fan af, men dette skal der laves om på i år. Derfor besøgte jeg Søren Koch til en snak om, hvordan jeg kan klæde mig på for, at mine ture i de koldeste og vådeste måneder bliver en succes.


Søren ejer tøjbrandet 12.16, som producerer cykeltøj i høj kvalitet. Ud over kvaliteten er designet efter min mening også virkelig fedt. Se mere her.


cykel podcast velo guiden

I denne podcast gennemgår vi de forskellige årstider og dykker ned i, hvilken påklædning der passer bedst til hvilken årstid. Vi snakker om, hvordan man slipper for både at fryse og koge over.


Derudover giver Søren også inspiration til, hvordan du klæder dig bedst, hvis du vil se mest lirens ud.


Find en masse andet lækkert indhold fra din cykel podcast her


112 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page