top of page

Sidemakker #71 Christian Gyldenøhr ”når tragedie bliver til succes”
Husk at du kan abonner på Sidemakker i din podcast app, så du får besked så snart der kommer nye episoder.Christian Gyldenøhr har været igennem mere end de fleste.


Han er dog det perfekte eksempel på, at diamanter skabes under pres. I august 2019 styrtede Christian på en træningstur, som gjorde ham lam fra livet og ned. Selvom det på alle måder ville være i orden, brugte han dog ikke tid på at have ondt af sig selv. Christian er en fighter, hvilket skinner helt igennem i denne podcast - han formår i den grad, at gøre en tragedie til succes.


Christian er gået all in på håndcykling, hvor han på rekordtid har kæmpet sig op i verdenseliten. Hans blik er allerede stift rettet imod OL 2024, og længere frem har han sat realistiske mål om medaljer ved De Paralympiske Lege.Christian er en fantastisk fortæller og fuldstændig ærlig. Han er en inspiration for alle til ikke at give op, når det ser værst ud.


I denne podcast hører du om Christians liv før ulykken, om selve ulykken, den hårde genoptræning og livet nu som eliteatlet.


250 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page