top of page

Cykelfeberen fortsætter

Lige om lidt er der Tour start i Danmark, hvilket virker fuldstændig vanvittigt. Oven i det har vi lige haft et DM på enkeltstart og linjeløb, som var på Sidemakkers hjemmebane i Aalborg. Personligt synes vi det var fedt at opleve så tæt på. Men efter et så spændende DM og helt frem til starten på Touren kan man jo godt opleve cykel abstinenser. Derfor har vi samlet nogle af vores cykel episoder i dette post, så du har lidt af fordrive tiden med frem til TOUR.


Livet på World Touren og et ødelæggende styrt" m. Troels Vinther

Sidste år havde vi fornøjelsen af at have Troels Vinther i studiet. En spændende historie om Troels' cykelkarrierer og livet på world touren, og hvordan det hele desværre sluttede med et styrt og en hjernerystelse.
”Jeg elsker regnvejr” m. Brian Holm

Brian Holm er en levende legende i dansk og international cykling. Vi var så heldige at have Brian som gæst, hvor vi havde en snak om hans liv som professionel cykelrytter. Dette i en helt anden tid. Uanset har Brian masser af spændende historier.


Julie Leth

Julie Leth har opnået helt fantastiske resultater på højeste niveau. Det hel kulminerede med en sølv medalje til OL i Tokyo. Optakten var dog på ingen måder en dans på roser, hvilket hun fortæller ærligt og flot om i denne episode. Vi dykker også ned i, hvordan hun kom ind i cykling og en snak om international kvindecykling pt.Christina Siggaard

Vi fik lov at besøge Christina i hendes hyggelige hjem i meget smukke omgivelser tæt på Silkeborg. Christina fortæller om hendes indgang til cykling, og hvordan hun ente på højeste internationale niveau. Desværre styrter Christina i et etape løb Norge, hvor hun pådrager sig en hjernerystelse. En hjernerystelse, som kostede hende karrieren. Hun fortæller åben og sårbart om en meget svær periode i hendes liv, og hvordan hendes hjernerystelse stadig har konsekvenser for hendes daglig dag. Derudover taler vi også om kvindecykling nu og i fremtiden.
23 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentários


bottom of page