top of page

#67 Cykel DM special med lokale A-ryttere

Opdateret: 25. jul. 2022Afsnittet er sponsoreret af Twelve.Sixteen. Brug koden “12.16” på deres webshop twelvesixteen.dk og få rabat på dit næste køb.

For et par uger siden skrev jeg en besked til Sebastian Ryttersgaard, Johannes Rom Dahl og Thomas Decker om de ikke ville være med et et afsnit af Sidemakker, hvor vi kunne snakke om DM i linjeløb og enkeltstarte.

Begge forgår nemlig her i Aalborg. På torsdag d. 23/6-22 er der enkeltstart og på søndag d. 26/6-22 er der linjeløb.De sagde heldigvis alle 3 ja. Så jeg satte udstyret på ved havebordet i kolonihaven, tændte op i grillen og optog en episode med dem. Jeg havde håbet at vores udendørs lokation ville give noget hyggeligt baggrunds stemning, men det blev ikke helt som håber. Så jeg håber I vil være lidt large mht. lyden. Jeg prøvede at redde det så godt jeg kunne.


Men udover lyden blev det en rigtig god episode. Vi fik gennemgået ruterne. Du vil høre lidt om hvor på ruten det vil være oplagt at placere sig, og hvor du find er bedste bager i forhold til ruten. Derudover fortæller de lidt om hvem de ser som favoritter i herrefeltet og hvad de har af forventninger til dig selv.


Kort sagt, en god cykelpodcast, hvor vi går i dybden med DM i linjeløb og DM i enkeltstart.
124 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page